CARGO

Discografie

Albume

  • Ana – 1990 (maxi single)
  • Povestiri din gară – 1992
  • Destin – 1995
  • Colinde si obiceiuri de iarna – 1996, relansat în 1999 cu corala Teofora
  • Ziua Vrăjitoarelor – 1998
  • Colinde – 2000
  • Spiritus Sanctus – 2003
  • XXII – 2007

 

Singles si altele

  • 1989 – 1989
  • Brigadierii – 1989
  • Buletin de știri – 1989
  • Doi prieteni/Ana – 1990
  • Capra/Lui – 1995
  • Clasa muncitoare & Batacanda – 1996
  • Steaua & Urare/Bucuria Crăciunului – 1997
  • Cantecul Paștelui – 1998, video
  • Bagă-ți mințile-n cap – maxi-single – 2000
  • Mama (Mother) – 2000, video
  • Cargo Box Set – include albumele Povestiri din gară, Destin și Ziua Vrăjitoarelor
  • Dacă ploaia s-ar opri – 2003, video
  • Nu pot trăi fără tine – 2004, video
  • Ca o stea – 2007, video
  • Nu ma lasa sa-mi fie dor – 2013, video